Σχετικά με μένα / About me


Γεννήθηκα στα Ιωάννινα. Σπούδασα κλασική κιθάρα (Πτυχίο Κιθάρας από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και Δίπλωμα Κιθάρας από το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων), θεωρητικά μουσικής (Πτυχίο Ωδικής από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών) και Επιστήμες της Αγωγής (Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Παράλληλα, έχω παρακολουθήσει ως ενεργό μέλος αρκετά σεμινάρια κλασικής κιθάρας με επώνυμους Έλληνες και ξένους σολίστες.

Ως διδάσκων κιθάρας έχω εργαστεί, μεταξύ άλλων, στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων (1996-2007), σε μουσικά σχολεία (2002-2004), στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (1996-2016), καθώς και στο Σύγχρονο Ωδείο Ιωαννίνων (2015 ως σήμερα). Επιπλέον, από το 2005 υπηρετώ ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία.

Το 2012 ιδρύθηκε με πρωτοβουλία μου ο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων – Η Πασσαρών», ο οποίος αποτελείται από σπουδαστές κιθάρας, κιθαριστές, άλλους μουσικούς και φίλους της μουσικής από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Ο ίδιος έχω την καλλιτεχνική επιμέλειά του (επιλογή και διασκευή μουσικών έργων, διδασκαλία, μουσική διεύθυνση, συμμετοχή σε διάφορες συναυλίες και πρότζεκτ, παραγωγή μουσικών βίντεο, διοργάνωση πανελληνίων συναντήσεων συνόλων κιθάρας στα Ιωάννινα, συμμετοχή σε προγράμματα Erasmus κ.ά.). Αναλυτικές πληροφορίες για το προφίλ και τις δραστηριότητες του συλλόγου διατίθενται στην ιστοσελίδα του: Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου.